Тиждень безпеки життєдіяльності та цивільного захисту

З метою проведення цілеспрямованої роботи з дітьми щодо мінної безпеки, профілактики травматизму, навчання правил безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, безпечного відпочинку, виховання поважного ставлення до безпеки людини, вироблення навичок поведінки у разі виникнення надзвичайних ситуацій у Шевелівському ліцеї Балаклійської міської ради Харківської області з 16.10.2023 по 20.10.2023 року пройшов тиждень безпеки життєдіяльності та цивільного захисту під девізом «Моя безпека-це життя!». У рамках тижня були проведені такі заходи:

  • Бесіди з попередження дитячого травматизму та тематичні уроки: 1-4 класи – «Безпечна прогулянка в період війни», 5- 8 класи – «Бережи здоров’я життя », 9 - 11 класи – «Надання першої домедичної допомоги».
  • Перегляд та обговорення мультфільму «Тітонька Сова. Правила дорожнього руху» в 1-6 класах.
  • Бесіди, вікторини, квести: «Моя безпека – моє здоров’я», «Вогнепальна зброя – не іграшка!»,«Безпечна поведінка під час прогулянки», «Правила електробезпеки в житлових приміщеннях»,«Правила безпечної поведінки біля води і на воді».
  • Виставка малюнків “Моя безпека-це життя!” - 1-7 класах.
  • Створення пам’ятки «Основні правила поведінки під час воєнного стану» - 8-11 класи.
  • Бесіда «Дії у надзвичайних ситуаціях»: обговорювались правила безпеки в умовах воєнного стану, при загрозі радіаційної небезпеки, хімічної атаки.
  • Перегляд відеороликів «Мінна безпека. Знання, що рятують життя” - 9-11 класи.
  • Години спілкування з елементами практичних занять «Обережно: небезпека!», «Надзвичайні ситуації та способи їх подолання».


Галерея "Виставка малюнків «Моя безпека - це життя!»"


Галерея " Бесіди з попередження дитячого травматизму"


Галерея "Перегляд відеороликів «Мінна безпека. Знання, що рятують життя»"

Кiлькiсть переглядiв: 79

/Files/images/banerBPD_200x80.png

/Files/images/Телефони допомоги.png

/Files/images/Обирай життя.png

Дата останньої зміни 26 Квітня 2024

Фотогалерея